Pohjalaisten yrittäjien mainoskanava

Kategoria/Kategori: SDP Vaasan vaalipiiri

Eduskuntavaalit 2023
Jari Kivimäki
SDP Vaasan vaalipiiri
Seinäjoki
Ehdokasnumero 114

Pääluottamusmies

Olen 53- vuotias aviomies, isä ja pappa. asun Seinäjoella, jossa työskentelen JHL:n pääluottamusmiehenä Seinäjoen kaupungilla. Minulle on tärkeää työntekijöiden edunvalvonta ja hyvä menestys JHL:n edustajistovaaleissa takasi merkittävän vaikuttamispaikan myös tällä kaudella liiton hallituksessa. Olen ollut pitkään mukana myös kuntapolitiikassa. olen Seinäjoen kasvatus – ja opetuslautakunnan jäsen sekä kaupunginvaltuuston varajäsen.

=> Katso tarkempi esittely tästä

Jaa tämä sivu / artikkeli

Eduskuntavaalit 2023
Taisto Leppälä
SDP Vaasan vaalipiiri
Kurikka
Ehdokasnumero 116

rakennusammattimies, pääluottamusmies

Minulle tärkeää on puolustaa heikompiosaisia. Ihmisiä on kohdeltava aina oikeudenmukaisesti ja tasa-arvoisesti. Työssäni JHL:n pääluottamusmiehenä huolehdin työntekijöiden edunvalvonnasta eli oikeudenmukaisesta kohtelusta työyhteisössä. Olen myös JHL:n edustajiston jäsen. Vaikutan aktiivisesti Kurikan kuntapolitiikassa kaupunginvaltuuston jäsenenä sekä ympäristölautakunnassa.

Politiikassa tarvitaan rauhanrakentajia ja yhteistyön taitajia. Vain sitä kautta saadaan asioita aikaiseksi. Tähän työhön olen valmis. Minulle tärkeimmät teemat eduskuntavaaleissa ovat työhyvinvointi ja työssä jaksamisen edistäminen, vanhusten inhimillinen kohtelu ja turvallinen asuinympäristö sekä lasten ja nuorten hyvinvointi. Työmiehen ääni kantaa.

=> Katso tarkempi esittely tästä

Jaa tämä sivu / artikkeli

Eduskuntavaalit 2023
Kari Kivinummi
SDP Vaasan vaalipiiri
Ähtäri
Ehdokasnumero 115

Metsuri
Kaupunginvaltuutettu, aluevaltuutettu
SDP Pohjanmaan piirin puheenjohtaja

Olen 63-vuotias metsuri ja asun vaimoni ja suomenpystykorva Urhon kanssa Ähtärin Myllymäellä. Minulla on kolme aikuista lasta ja kymmenen lastenlasta. Metsurin työn lisäksi pyöritämme veljeni kanssa kiinteistö- ja metsäpalveluyritystä. Arkeni täyttyy työn ohella erilaisista luottamustehtävistä, joiden juuret ulottuvat aina 80-luvun alkupuolelle, jolloin lähdin ay-liikkeen toimintaan mukaan. Kunnallispolitiikassa olen toiminut yli 30 vuotta. Tällä hetkellä olen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen toinen varapuheenjohtaja, Kunnallisten tehtävien lisäksi olen myös mm. maakuntahallituksen jäsen ja MYR:n jäsen. Toimin myös SDP Pohjanmaan piirin puheenjohtajana ja SDP:n puoluevaltuutettuna. Silloin tällöin kun vapaa-aikaa vielä kaikilta edellä mainituilta jää, niin vietän sitä mieluiten metsästellen, kalastellen ja matkustellen. Mökilläni Keski-Suomen puolella lataan akkujani perheen kanssa.

=> Katso tarkempi esittely tästä

Facebook

Jaa tämä sivu / artikkeli

© 2023 Pohjanmaalta.com

Theme by Anders NorenUp ↑